Onze werking

Iedere huid is uniek.  Dat is waarom Reviderm al ruim 25 jaar nauw samenwerkt met dermatologen en cosmetologen, voor het ontwikkelen van structurele oplossingen, voor huidverteringsbehandelingen en –producten. Met Reviderm Skintelligence biedt ik u een systeemverzorging, enkel zo is het mogelijk om doelgericht uw huid te verbeteren en ondersteunen.

Kortom een vooruitstrevende huidverzorging, gecombineerd met persoonlijk advies.

Dankzij de regelmatige trainingen op de Reviderm Academie kunnen we u vakkundig adviseren en behandelen. Deze trainingen gaan veel verder dan de gangbare trainingen.

 

Wij zijn niet alleen een gecertificeerd REVIDERM salon, daarnaast ben ik ook een getrainde cosmedische schoonheidsspecialiste.

 

De REVIDERM methode verzekert een behandeling die perfect is samengesteld voor jouw individuele huidtype, waardoor een gezonde, frisse en stralende huid wordt verkregen.

Ongeacht of je een droge, gevoelige, geïrriteerde, couperose, onzuivere of rode huid hebt, REVIDERM biedt de perfecte technologie voor de eisen van uw huid. U kunt er dus zeker van zijn dat de behandelingen en producten exact op de individuele behoefte van uw huid worden toegepast.

Daarom zijn volgende stappen voor ons van groot belang:

-Deskundige Diagnose
-Een behandeling/ behandelingsplan, die perfect is samengesteld voor jouw individuele huidtype & budget!
-Doelgerichte behandeling
-Zichtbare en succesvolle resultaten behalen

Schoonheidssalon 123Mooi 
Meensesteenweg 708  8800 Roeselare                                      0497/ 35 22 63
  • b-facebook