Welkom bij de webshop 123Mooi 

Voor u gaat shoppen een wegwijs door de productlijnen .. 
reviderm-regulation.jpg
Age-Prevention

 

Biologische factoren, stress, onevenwichtige voeding en gebrek aan slaap verminderen het natuurlijke regeneratievermogen van de huid. Vroege tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en een vermoeide huid worden zichtbaar.

REVIDERM ondersteunt specifiek de huid met producten die preventief zijn tegen vrije radicalen, reguleert de vochthuishouding en helpt het vitale en jeugdige uiterlijk te behouden.

reviderm-ph-management.jpg
Hydratation

 

Hoewel een vochtarme, gedehydrateerde huid voldoende lipiden produceert, biedt het niet voldoende vocht en kan het niet voldoende binden. Daarom is het sterk, wordt het niet voldoende beschermd, reageert het snel gevoelig, vormt het vroege rimpels en neigt het naar griesmeel van gries (ook milia genoemd). Het voordeel: het wordt gekenmerkt door een gelijkmatige huid met fijne poriën en vertoont zelden onzuiverheden. REVIDERM biedt oplossingsgerichte producten om de hydrobalans en het welzijn van de huid op duurzame wijze te herstellen.

reviderm-couperose.jpg
Couperose

 

Zichtbaar vergrote aders, vlekkerige roodheid, gevoel van warmte en spanning: Vasculair-labiele huid, ook wel couperose of rosacea genoemd, is veel meer dan alleen een vlek. Couperose verwijst naar een genetische verwijding van de bloedvaten in het gezicht. Ten eerste een tijdelijke "blos" met onaangenaam warmtesensatie, en vervolgens aanhoudende, vlinderachtige roodheid van de huid. In gevorderde stadia kunnen zwelling en knobbeltjes (papels) zich ontwikkelen naast de aanhoudende roodheid. De effecten van couperose zijn vaak een groot nadeel voor patiënten.

10_RV_20_Portrait-344_AP.jpg

Skinessentials

De basisproducten voor de optimale dagelijkse verzorging van uw huid.

Dit verzorgingsprogramma is ontwikkeld zodat jij eenvoudig de juiste producten voor je huid kan vinden. Je kan de producten perfect afstemmen op de behoeften van je huid volgens huidtype. 

Een goede thuisverzorging vormt de basis van een stralende huid.

13_RV_20_Extras_1-057_IsoV2maxK.jpg
Regulation

 

Er zijn veel oorzaken waardoor de huid uit balans kan raken. Vaak is een overfunctie van de talgklieren de trigger. Het kan te wijten zijn aan genetische of veranderde levensomstandigheden zoals hormonale veranderingen. Daarom kan zelfs een volwassen huid worden aangetast. Regulatiestoornissen manifesteren zich door grote poriën, roodheid, abnormale sensaties of terugkerende puistjes. Vaak wordt de beschermende barrière zwaar aangevallen.

REVIDERM reguleert de functie van de talgklieren, gaat ontstekingen en tekenen van veroudering tegen en bevordert de structuur van de natuurlijke hoornlaag. De huid kan irritante invloeden beter afweren en ziet er zichtbaar meer ontspannen
uit.

reviderm-anti-aging.jpg
Global Anti-Aging

 

Het verouderingsproces van de huid is een complex biologisch proces, dat aan de ene kant genetisch gereguleerd is (veroudering) en aan de andere kant wordt beïnvloed door omgevingsfactoren (omgevings- of fotogeneratie).

Beide processen geven het uiterlijk van de huid vorm en karakteriseren deze met rimpels, vaattekeningen, verlies van elasticiteit en contour en huidverkleuring (dyscoloratie).

REVIDERM maakt gebruik van innovatieve medicijncomplexen die natuurlijke regeneratiemechanismen stimuleren, de eigen collageenproductie van de huid stimuleren, correcte rimpels corrigeren, de huid verstevigen, contouren reguleren en pigmentatiestoornissen reguleren.

10_RV_20_Portrait-023_IsoV2maxK.jpg
Anti-Oxidants

 

Antioxidanten zijn beschermende middelen die de huid beschermen tegen vrije radicalen en dus oxidatieve stress. Vrije radicalen worden overmatig geproduceerd door milieuvervuiling zoals UV- en infrarode straling, zwevende deeltjes, medicijnen, een ongezonde levensstijl met te veel stimulerende middelen en weinig slaap. De agressieve moleculen versnellen celbeschadiging en het verouderingsproces van de huid.

De radicale beschermingsformules van REVIDERM met effectieve antioxidanten zoals OPC, vitamine E en vitamine C voorkomen op betrouwbare wijze schade en tekenen van voortijdige huidveroudering.

reviderm-purity.jpg
Purity

 

Vette huid wordt gekenmerkt door grote poriën en cornificatiestoornissen. Reden hiervoor zijn hyperactieve talgklieren. Er zijn twee soorten: de saai-droge teint met vaste mee-eters, roos en verhoogde gevoeligheid (seborrhoea sicca), en de olieachtige-glanzende vorm met ontstekingsonzuiverheden en neiging tot acne (seborrhoea oleosa). REVIDERM reguleert specifiek de verschillende vormen van een vette huid met efficiënte combinaties van actieve ingrediënten en brengt ze terug naar een goed niveau.

123Mooi

Meensesteenweg 708 
8800 Roeselare                                      

📞 0497352263
✉️info@123mooi.be

  • b-facebook